Bryggeriets beskrivelse:
Det er resultatet af en lang gæring, omhyggeligt efterfulgt af mesterbryggeren, med en dyb og smidig bitterhed til smagsløgene. Der smages en humle, der er naturligt aromatiseret med en underlæggende alkoholisk smag. Ofte forbundet med en passende gastronomi blandt de store øl ved de mest eksklusive borde. Eftergæret øl i flaske.Kraftigt skum. Aroma af blomster, karamel, urter og nelliker. Mellem karboneret, ufiltereret.
Bygmalt, humle (tjekkisk og tysk), vand og gær.
Smag af let bitter malt, går over i blomster, karamel, urter og nelliker. Mellem humlet, let bitter, let tør.
Dejlig klassisk europæisk/belgisk tippel med tydelige, forskellige aromahumle noter. Forholdsvis let drikkelig, dog uden at snoppe nedad - det er stadig en fuldbyrdet trippel med fin nellike gærsmag og balanceret tørhed, uden de dog går til ekstremer. Dejlig behagelig også for elskere af tørre bryg, omend jeg ikke er helt sikker på, bryggen er fuldmaltet. 4 store glas!
Bryggeri: Brasserie de l’Abbaye du Val-Dieu
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, malt, humle, gær.
ABV: 9 %
Farve: 10 EBC
Bitterhed: 20 IBU
Ingen kommentarer:
Send en kommentar