Pilotbryggeri startet i 1991 af Bitburger Braugruppe med alle former for test, optimeres råmaterialer, variationer i smag og produktionsprocesser, der eksperimenteres i ny bryg teknologi i samarbejde med universiteter.
Bryggeriets beskrivelse:
Den raffinerede frugtagtige smag fra Mandarina Bavaria humlen eksploderer på tungen og forfører sig til at drømme.Kraftigt skum. Aroma af citrus (tropiske frugter). Kraftigt karboneret, ufiltreret.
Fin prikkende blanding af frugtagtig smag og subtil peber aroma forfører hver slurk ind i drømme ...
Alkohol: 5,8% Vol, Stamurt 12,4%
Bitterhed: 50 IBU
Smag: Citrus, mandarin
Skænkningstemperatur 10-12 grader c
Om Mandarina Bavaria:
Denne humleort blev opdrættet de sidste par år i den bayerske Hallertau og kom først i 2012 på markedet. Fordi smagen er så unik, besluttede brygmester Stefan at bruge det som eneste humle. Dens udtalte citrus og eksotiske frugt noter er særligt effektiv. En drøm i mandarin!
Smag af bitter malt, går over i citrus (tropiske frugter). Kraftigt humlet, bitter.
Som alkoholisk mandarinjuice er den så sandelig godkendt - endda i noget så udpræget grad, da den faktisk ikke rigtigt smager af andet. Maltsmag henvist til anden række, gærsmag på bagerste række - hvis den da er til stedet, det er den altoverskyggende mandarin der står alene i manegen. "Peber" som bryggeriet påstår? Jo, lidt af den bitre humlesmag i starten af smagsforløbet kan ligne peber - men det er vel en 95-5% fordeling i mandarinens favør. Selv om det ikke er en bryg, jeg vil drikke to af i træk, holder den lige præcis - den er spændende nok til 33 cl inden det bliver for meget. Sådan er det med single hop, de ender tit noget ensidige. Kniber sig til 4 glas!
Bryggeri: Craftwerk Brewing
Øltype: Amerikansk Pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle (Mandarina Bavaria) og gær
ABV: 5,8 %
IBU: 50
Ingen kommentarer:
Send en kommentar