Købt for €2 hos Het Bierpaleis, øl specialbutik i Brugge, for 33 cl. flaske.
I 1897 købte Arthur Van den Bossche et stykke jord ved torvet i den smukke landsby Sint-Lievens-Esse, 25 km syd for Gent. Egentlig var han gift ind i en chokoladefamilie men startede ølproduktion for at sprede risikoen. I dag sidder 4. generation ved roret. Vandet kommer fra en ægte kilde som ifølge historiske dokumenter skulle indeholde en helbredende kraft.
Bryggeriets beskrivelse:
Smag: Lamoral Degmont er rav farvet med et smukt hvidt hoved. Aromaen er domineret af frugt og urter. Først kommer de krydrede noter, men hurtigt udvikler sig til en intens smag bitter eftersmag.
Gæring: Overgæret
Vol% alkohol: 8%
Plato °: 16 °
Kraftig skum. Aroma af krydderier, honning og frugt. Kraftig karboneret, ufiltreret.
Smag af prikkende sød malt og honning, fortsætter i honning og over i en let bitter frugtsmag. Svagt humlet, let bitter, let tør.
Iflg. ingredienslisten er der kun brugt sukker til efter fermentering, altså til at skabe karbonering, bryggen efter dog præg af brug af sukker - smagen af honning er ganske dominerede, ender tør som det hør og bør for en tripel. Ikke så kraftig smag, egentlig kedelig og endimensionel. 4 glas!
Bryggeri: Van Den Bossche
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær, sukker til andengæring.
ABV: 8 %
FG: 1008 (målt af mig)
Smag af prikkende sød malt og honning, fortsætter i honning og over i en let bitter frugtsmag. Svagt humlet, let bitter, let tør.
Iflg. ingredienslisten er der kun brugt sukker til efter fermentering, altså til at skabe karbonering, bryggen efter dog præg af brug af sukker - smagen af honning er ganske dominerede, ender tør som det hør og bør for en tripel. Ikke så kraftig smag, egentlig kedelig og endimensionel. 4 glas!
Bryggeri: Van Den Bossche
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær, sukker til andengæring.
ABV: 8 %
FG: 1008 (målt af mig)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar