onsdag den 7. juni 2017

The Crafty Brewing Company Irish IPA

Købt for 19,95 kr i Lidl for 50 cl. flaske.

Etableret november 2013 tæt på Celbridge af tre lokale venner med en passion for øl og alt irsk! Allerede et par år senere beskæftiger bryggeriet over 40 personer, der producerer over tyve øl herunder ti i McGargles serien.
Celbridge er berømt for sin lange og blomstrende tradition for brygning går tilbage til begyndelsen af ​​1700'erne. Byen bestod af store godser, som gav den vigtigste kilde til beskæftigelse for Celbridge og inden for hver af disse selvbærende godser var deres helt egen bryggeri!

Det irske bryggeri, der mest er kendt for McGargles serien, har siden 2016 også brygget en serie til Lidl i de Britiske Øer kaldet "The Crafty Brewing Company", i denne uge lanceret i Lidl DK som en del af to "Craft brewing" serier.

Fra etiket:
Denne ravfarvede ale brygget med hemmelig humle der giver en aroma af abrikos. pærer og mandarin som er balanceret med en sød malt smag.Med en god, afrundet fylde er den en perfekt ledsager til alle lejligheder.
Svagt skum. Aroma af citrus (appelsin, mandarin). Svagt karboneret, filtreret.
Smag af bitter malt, går over i citrus (appelsin, mandarin) og lidt grønt. Kraftigt humlet, bitter.

Temmelig bitter IPA med totalt dominerende citrus noter i den meget frugtige afdeling - appelsin og mandarin med lidt grønt som bismag. Bitterheden noget kraftigere end aromahumlen, så det matcher ikke helt. Noget ensidig i sine citrus frugtnoter. Noget uinteressant  med sin ensidighed og førnævnte småfejl. Kniber sig til 4 glas!

Bryggeri: Rye River Brewing Company
Øltype: Amerikansk IPA
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 6 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar