tirsdag den 6. juni 2017

Hopper Bräu Anstich

Købt for €2,43 hos Edeka, Hamburg HBf, 33 cl. flaske.

Lars Großkurth startede med håndbrygs ølbutik men fik lyst til mere så startede sammen med anden-generations håndbrygger Sascha Bruns eget bryggeri i Altuna bydelen i Hamburg. For at opnå bedre kontakt med kunderne, startede de et brauhaus i Rindermarkthall, hvor det er muligt at smage deres testbryg.

Bryggeriets beskrivelse:
Store begivenheder fortjener specialøl. Derfor har vi brygget denne festivaløl for at fejre vores bryggeris åbning. Den gyldne Märzen er brygget med humle, der er opkaldt efter den finske korn- og bygmalt gud. For dem, der fejrer festivalerne, da de falder uden af oktober.
Alk: 5,5%
Urt: 13.5
IBU: 20
Ingredienser: vand, bygmalt, humle (Pekko)
Passer til Hax'n og hvid pølse
Svagt skum. Aroma af blomster, krydderier, honning og korn. Mellem karboneret, filtreret.

Smag af let bitter malt, går over i blomster, krydderier, honning og korn. Mellem humlet, let bitter.

Ganske pænt humlet med matchende bitterhed - ja nærmest lige til grænsen af, hvad genren tillader. Ikke det gør mig så meget, Märzen/Oktoberfest er nok den kedeligste af alle tyske ølgenrer. Fin mix af blomster og krydderier fra den tydelige aromahumle, lidt sød honning i mellemfasen blandet med korn fra gæren til sidst. Stadig letdrikkelig men med nok kant til at behage de, der ikke bare hælder sødt stads ned. 4 glas!

Bryggeri: Hopper Bräu GmbH & Co.KG
Øltype: Märzen/Oktoberfest
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle (Pekko), gær
ABV: 5,5%
IBU:20

Ingen kommentarer:

Send en kommentar