torsdag den 26. december 2013

St. Benoît Brune


Købt hos The Bottle Shop, specialbutik i Brugge, Belgien, 33 cl. flaske.

Sankt Benedikt (Saint-Benoit) (480-547) er grundlægger af benediktiner ordenen. Denne orden har altid haft en forpligtelse til manuel og intellektuel arbejde inden for klostrene.Gennem århundreder, udnyttede benediktinermunke hvede, humle og byg høst til at brygge gode og fyldige øl i deres gårde. Brasserie du Bocq hentede sin inspiration fra dem til at skabe en klosterøl til minde om Sankt Benedikt.

Bryggeriets beskrivelse:
De frugtagtige noter stammer fra dens gæring harmonisk blandet med den dominerende tone af lakrids og karamelBitterheden er produktet af en kompleks alkymi mellem de fine humle og specielle malte, der giver en typisk note af sort chokolade.Udseende: Mørk brun med en smuk fin og stabil hoved og en delikat kulsyre.Aroma: Behagelig aroma af mørk malt.Smag: Let frugtagtig.Bemærkning: Drikkes bedst mellem 8 ° og 12 ° C
Kraftig skum. Aroma af frugt, karamel og malt. Mellem karboneret, ufiltreret.

Smag af neutral bitter og let ristet malt, går over karamel og frugt. Svagt humlet, let bitter, let ristet.

Letdrikkelig brown ale med kun svagt ristet malt, ikke nok til at skabe spændende og udfordrende smagsnuancer. Svag humleprofil, dog med fin, blød fylde. Kun en smule gærsmag til allersidst. En gennemsnitlig bryg af slagsen. 4 glas!

Bryggeri: Brasserie Du Bocq
Øltype: Belgisk Brown Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 6,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar