mandag den 7. maj 2018

CREW Republic Roundhouse Kick

Købt for 2-3€ hos Getränke Nordmann GmbH, Stralsund, 33 cl. flaske.

I foråret 2011 kvittede Mario og Timm fra Münchens omegn, deres job for at prøve lykken som mikrobryggere med mål at revolutionere "den kedelige tyske ølverden". CREW Republic Foundation 11 var deres første bryg.

Bryggeriets beskrivelse:
Imperial Stout
Alc. 9,2% vol. / 71 IBU
En stille aften ved pejsen, træet brænder, flammerne danser ... og så et spark i ansigtet! Roundhouse Kick Imperial Stout! Brygget til dem, hvis smagsløg aldrig kan få nok! En ægte malt og humlebombe - sort som natten og eksplosiv som dynamit!
Ingredienser: vand, bygmalt (indeholder gluten), humle, gær
Humle: Columbus, tradition
Malt: Pilsner malt, chokolade malt, karamel malt, ristet malt
Svagt skum. Aroma af chokolade, kaffe, lakrids og mørke frugter. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af ristet, bitter malt, går over i chokolade, kaffe, lakrids mørke frugter og røg. Mellem humlet, bitter, let røget.

Ægte imperial stout med god potion humle og bitterhed uden det tager overhånd, det er selvfølgelig de tunge, mørke malte, der driver værket. Mest chokolade noter med mildere kaffe og lakrids med en god potion mørke frugter - men til allersidst i smagsforløbet det store clou - en røget smag. Uden den havde den blot været en god, gedigen bryg i genren - nu bliver den rigtig god og signifikant. Tung, fyldig og fin balanceret over stort temperaturspektrum. 5 glas!

Bryggeri: CREW Republic Brewery
Øltype: Imperial Stout
Ingredienser: Vand, bygmalt (Pilsner, Chokolade, Karamel, Ristet), humle (Columbus, tradition), gær
ABV: 9,2%
IBU:71Ingen kommentarer:

Send en kommentar