lørdag den 13. maj 2017

Hopper Bräu Weizheit

Købt i Edika, Hamburg HBf, 33 cl. flaske.

Lars Großkurth startede med håndbrygs ølbutik men fik lyst til mere så startede sammen med anden-generations håndbrygger Sascha Bruns eget bryggeri i Altuna bydelen i Hamburg. For at opnå bedre kontakt med kunderne, startede de et brauhaus i Rindermarkthall, hvor det er muligt at smage deres testbryg.

Bryggeriets beskrivelse:
Weizheit beviser at hvedeøl ikke blot skal smage som banan. Kompleks smag af røde bær og citrus, let bitter og fuld af smag. For dem, der anerkender pluralismen i livets strenge. Rock it.
Ingredienser: vand, hvedemalt, bygmalt, humle
Humle: Sorachi Ace, Hallertau Blanc, Tradition
Alkohol: 5,4%
Urt: 13.5 ° Plato
IBU: 15
Parres med: fiskeretter
Nyd ved 8-10 ° C i glasset
Ufiltreret, upasteuriseret
Mellem skum. Aroma af banan, citrus og urter. Svagt karboneret, ufiltereret.

Smag af tør og let bitter hvede, går over i banan, citrus og urter. Mellem humlet, let bitter, tør.

På trods af det tysker ophav, smager den som en fuldbyrdet belgisk wit i den bedre ende. Ganske pæn tørhed, tydelig banansmag fra gæren uden det overdrives, kraftige citrus og urter/krydderi smag der minder om koriander. Det er blot opnået uden tilsætte appelsinskaller og koriander! Ganske pæn og smagbar aromahumle, matchende bitterhed og frisk tørhed. Den fungerer bare. 4 store glas!

Bryggeri: Hopper Bräu GmbH & Co.KG
Øltype: Belgisk Wit
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle (Sorachi Ace, Hallertau Blanc, Tradition), gær
ABV: 5,4%
IBU:15

Ingen kommentarer:

Send en kommentar