mandag den 1. maj 2017

Flanders Fields Ale 14-18 Tripel

Købt hos Drankcenter Schotte, Waregem for 33 cl. flaske.

Fantombryggeri startet i 2015 i Ypres med Vestflanderns del af "Flanders Fields" og begivenhederne for 100 år siden som tema.

Bryggeriets beskrivelse
Original Tripel er brygget med humle fra Flanders Fields regionen baseret på en gær, der er blevet brugt af et lokalt bryggeri på tidspunktet for Første Verdenskrig. Flanders Fields 14-18 Original Ale Tripel har en smuk lys farve og et robust skum. Aromaen er krydret med bløde nuancer af honning. Smagen er blid maltet starter med forestillinger om honning og frugt. Eftersmagen giver en blid bitterhed spækket med noter af aromatiske urter. Denne trippel er letdrikkelig med en alkohol volumen på 8% alc.
Svagt skum. Aroma af urter, krydderier og honning. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af let bitter malt, går over i urter, krydderier og honning. Mellem humlet, let sød, let tør.

Godkendt som trippel omend gærsmagen er honning i stedet for nelliker, den hælder samtidig imod det let søde, heldigvis med en let tørhed. Urterne dominerer med krydderier og honning i næste geled. Den fungerer ikke helt, for meget urter, for lidt malt, smagsstyrken forekommer lavere end der kan forventes ved den alkoholstyrke. Letdrikkelig med lidt kedelig og forkert. Kniber sig til 4 glas!

Bryggeri: Flanders Fields Brewery, brygget hos Brouwerij Anders
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, sukker og gær
ABV: 8 % 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar