mandag den 10. april 2017

McGargles Granny Mary’s Red Ale



Købt hos Otto Duborg, Harrislee for 60 kr for 4*33 cl. flaske.

Etableret november 2013 tæt på Celbridge af tre lokale venner med en passion for øl og alt irsk! Allerede et par år senere beskæftiger bryggeriet over 40 personer, der producerer over tyve øl herunder ti i McGargles serien.
Celbridge er berømt for sin lange og blomstrende tradition for brygning går tilbage til begyndelsen af ​​1700'erne. Byen bestod af store godser, som gav den vigtigste kilde til beskæftigelse for Celbridge og inden for hver af disse selvbærende godser var deres helt egen bryggeri!En af disse bryggerier blev startet af den dysfunktionelle familie McGargles, som dette bryggeri er opkaldt efter.

Bryggeriets beskrivelse:
Marys Red Ale er en aromatisk, maltet Irish Red Ale med Vienna, Munich og aromatiske karamel malte. Resultatet er et omsluttende malt med smag af kiks, ristet malt, karamel og en antydning af tranebær.

Malte:
Vienna, Munich

Mad Parring: Den går godt med bøf, hvid fisk og kylling gryderet.
Fra etiket:
Bedstemor Mary er lige så vild og stærk som hendes maltede Red Ale og er kendt for hendes temperament, som er bitter som humlen, der balancerer den.
Kraftigt, hurtigt faldende skum. Aroma af mørke frugter og karamel. Kraftigt karboneret, ufiltreret.

Smag af let bitter malt, går over i karamel, brød og mørke frugter. Svagt humlet, let bitter, let tør.

Vienna og Munich maltene bærer ganske korrekt bryggen, den overraskende kraftige frugtaroma, hvor bryggeriets tranebær forslag ikke er helt ved siden af, styrer maltene suverænt smagen. Dog mere brød end egentlig nød, vel en anelse ristet ikke mere end forventet i genren. Mild og behagelig men præcis så svag smag, alkoholstyrken indikerer. 3 store glas!


Bryggeri: Rye River Brewing Company
Øltype: Engelsk Dark Mild / Red Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 4,4 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar