onsdag den 23. oktober 2013

Everards Regimental IPA


Købt på tilbud for 5 kr., normalpris 9,95 kr. i Super Brugsen for 50 cl. dåse.

Bryggeriets beskrivelse:
En gylden, ravfarvet øl med en forfriskende tør finish, der leverer en kompleks mundfuld med citronsyre. Denne humlet, zesty øl vil helt sikkert vinde din opmærksomhed!
Regimentets IPA er en 5% ABV India Pale Ale, baseret på den traditionelle IPA øltype, brygget til at opfylde den britiske hær smag i Indien. I mange år har Royal Leicester Regiment opereret i hele verden. I 1804 indledte Regimentet sit engagement i Indien. Lokale vandforsyninger, for mange tropper og ansatte i East India dock office var ueffektiv og den lokale ånd havde potentiale til at gøre øldrikkere blinde! Briterne vidste, at kun et fint brygget øl kunne stå temperaturerne på en så lang sejlbåds rejse.
Regimentets IPA Everards er en hyldest til det lokale Regiment og dets resultater i Indien. Det er et moderne twist på en berømt øl, vi kalder det Tradition med Ambition.
Regimentets IPA er en sand britisk indisk Pale Ale.

Stil: India Pale Ale
Farve: Gylden, ravfarvet
Aroma: Humlet, Blomstret, Gær
Smag: Frugt, Orange, Forfriskende, Tør
Bitterhed: [3,5/5]
Sødme: [2/5]
Malt: English Malt, Sort Malt
Humle: Styrian Dana, Columbus
Mellem skum. Aroma af blomster og citrus. Svagt karboneret, filtreret.

Smag af let sød malt, går over i blomster, citrus og frugt og mere bitterhed. Mellem humlet, let bitter, let tør.

Dejlig, forfriskende IPA på dåse. Hverken kraftig malt, humle eller bitterhed, jeg gætter på bitterheden ikke overstiger 40 IBU - men derfor kan den stadig være frisk, dog ikke en ægte, moderne tungevrængede IPA som puritanere ynder, aromahumle smagen indeholder ligeledes ikke mange smagsnuancer, men fin IPA for pengene. 3 sikre glas!

Bryggeri: Everards
Øltype: Engelsk IPA
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle (Styrian Dana, Columbus), gær
ABV: 5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar