Fantombryggeri fra Kuringen tæt på Hasselt. Gert Jordens (46), barnebarn af et Hasselt gin destilleri ejer, står bag. Ét af tre økologiske bryggerier i Belgien, får humle fra Joris Cambie fra Poperinge.
Bryggeriets beskrivelse:
Vores trippel var vores første skridt i brygverdenen og blev valgt som bedste amatør bryg Limburg i 2002, denne øl har en harmonisk smag og aroma, hvor både tør mundfylde, bitterhed, krydderier og sødme er afbalanceret.Kraftigt, blivende skum. Aroma af krydderier, citrus og frugt. Kraftig karboneret, ufiltreret.
Ingredienser:
vand, bygmalt *, * hvede, humle Challenger * * Goldings, Fuggles *, uraffineret rørsukker *, urter *, overgæret, sekundær gæring i flasken og intet andet
Alt humle er belgiske økologisk fra Joris Cambie fra Poperinge.
Opbevaringsbetingelser: oprejst, køligt og mørkt
Skænkning: I Jessenhofke glas, ideelt mellem 8 ° og 11 ° C
Smag af let sød malt, går over i krydderier, citrus og frugt. Mellem humlet, let bitter.
Lige præcist godkendt som trippel, men absolut ikke blandt de mest tørre og nedgærede. Pænt aromahumlet, balanceret bitterhed, fint kraftigt skum og karbonering. Kunne såmænd også gå for at være en humlet lys stærk belgisk ale. Let drikkelig men ligner så mange andre, forglemmelig og uden distinkte egenskaber. 4 glas!
Bryggeri: Jessenhofke, brygget hos De Proefbrouwerij
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, malt, rørsukker, krydderier, humle (Goldings, Fuggles), gær
ABV: 8 %
EBU: 26
EBC: 18
Ingen kommentarer:
Send en kommentar