tirsdag den 21. juni 2016

Biernatie Rex Artus

Købt for €2,26 hos Drankcenter Schotte, Waregem for 33 cl. flaske.

Fantombryggeri i Beselare, 10 km øst for Ieper, kører med underskud men har stadig €21.000 i egenkapital , men ellers ingen anden information end deres intetsigende Facebookside.

Information fra anden kilde:
Rex Artus Tripel er en fantastisk belgisk traditionelt brygget triple  øl (ren malt) med 8,5%. Rex Artus Tripel har smukke hvide tjavsede, grove bobler der længe klistrer sig til glasset, den har en gul farve, er ufiltreret med en flad karbonering med en frugtagtig aroma.Ved kombinationen af ​​omhyggeligt udvalgte ædle humler (Golding & Saaz), og den fineste malt, giver det en raffineret og velafbalanceret smag. Smagen er sød og humlet. Eftersmag let bitter. Øllet er ufiltreret, og upasteuriseret. Rex Artus Tripel er pænt afbalanceret og serveres til gourmet menuer på top restauranter i flere lande.Øl Information
Alkohol: 8,5%Farve: Orange

Smag: Frugtagtig, humlet, let bitterType: TripelIngredienser: malt, humle (Golding og Saaz), krydderier, sukker, vand
Kraftig skum. Aroma af urter, krydderier og frugt. Kraftig karboneret, ufiltreret.

Smag af let sød malt, går over i urter, krydderier og frugt. Kraftig humlet, let bitter.

Med lidt god vilje godkendt som trippel, men den kunne godt gå for at være en lys stærk belgisk ale. Godkendt gær, men forekommer hverken nedgæret eller tør. Overraskende kraftigt humlet, ligeledes kraftig smag - ingen sukker eller stivelse her, ren malt. De to humler er ganske distinkte med hver deres egenskaber, kunne dog have ønsket mig en ekstre humle nuance, men de 5 glas er hjemme!

Bryggeri: Biernatie  (BVBA), brygget hos Brouwerij Anders
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, bygmalt, hvedemalt, humle (Golding og Saaz), gær
ABV: 8,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar