lørdag den 9. juni 2018

De Bie Kriekedebie

Købt for 1,44 € hos Drankenhandel Tommelin, Ieper, 33 cl. flaske.

Brouwerij De Bie (Bryggeri Bien) blev grundlagt i 1992 bryggeriernes humlehaver i landsbyen Watou i nærheden af Poperinge og den franske grænse. Det er en af ​​de mindste håndværk bryggerier i Flandern. I 2001 flyttede bryggeriet til Loker til det velkendte værtshus "D'Hellekapelle". I 2011 flyttede Brouwerij De Bie til Wakken (Dentergem), i en fuldstændig renoveret bondegård, hvor du kan se brygprocessen, fra humle  til aftapning. Du kan også smage 10 fremragende øl med deres egen karakteristiske smag.

Bryggeriets beskrivelse:
En lækker kirsebærøl med en rubinfarve og blid, sød smag. En 'kriek' til at tilfredsstille de mest krævende!Artisan øl med overgæring, brygget i små skala kun med naturlige ingredienser: malt, humle, vand, gær og kirsebærekstrakt.Kriekebie spreder et strejf af romantik, med sin søde lugt, frugtagtig kirsebærbrød. Med sin fuchsia kniblinger et lyserødt skumhoved, når hun går forbi dine læber. Når du er forført, kommer hendes søde, frugtagtige, afbalancerede smag ind i dig. Herlig nydelse  efter hendes let tørre eftersmag og som forelsker!
Mellem skum. Aroma af søde kirsebær. Mellem karboneret, ufiltreret.

Smag af søde kirsebær, går over syrlige kirsebær blandet med lidt malt. Meget svagt humlet, let sød.

Utroligt nok lykkedes det at starte overdrevent sødt og ende med en ubehagelig sur smag - Ja, sur, ikke syrlig! Kemisk, færdigret, dåsekirsebær er umiddelbare associationer. Nej, jeg hopper så sandelig ikke i og forelsker mig! 2 glas!


Bryggeri: Brouwerij De Bie
Øltype: Frugt-/grøntsagsøl
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, kirsebærekstrakt, gær
ABV: 4,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar