lørdag den 23. juni 2018

Craftwerk Holy Cowl

Købt for 2-3€ hos Getränke Nordmann GmbH, Stralsund, 33 cl. flaske.

Pilotbryggeri startet i 1991 af Bitburger Braugruppe med alle former for test, optimeres råmaterialer, variationer i smag og produktionsprocesser, der eksperimenteres i ny bryg teknologi i samarbejde med universiteter.

Bryggeriets beskrivelse:
BELGISK STYLE TRIPPELI sporet af klosterhemmeligheder, kunne mester brygger Stefan ikke modstå at bryde nationale grænser. Som fan af belgiske øl var det naturligt for ham at prøve det en gang - selvfølgelig ifølge tysk renhedslov og med to forskellige humlesorter i bagagen. Resultatet: Et belgisk Trippel med et alkoholindhold på 9% vol.Hallertauer Tradition og PerleBegge sorter har en meget fin aroma, som - som Stefan finder - harmonerer meget godt med gærnoter. Kombinationen af ​​Hallertau Tradition og Perle bringer søde frugter og røde bær med grønne frugter og te, hvilket skaber helt nye smagsoplevelser.

SmagoplevelseYndefuld og uskyldig, står den der: orange-gul honning, med en smukt skum- flødt og fint.Den utrolige duft af denne Trippel pirrer alle næses sanser. Det er frugtagtig og krydret med aromaer af lime, blomstrende honning, moden korn og nelliker. Balsam-lignende bittertone som salvie og humle blødgør den stærke brise.Holy Cow Trippel smager krydret, mousserende og prikkende! Duftspektret med dets vidunderlige malthed, bananlignende frugtsomhed og et frisk citrusfrugt præsenterer sig mirakuløst vægtløst.Holy Cowl lyder "Bittersød" på ganen, en øl, hvis kompleksitet og beslutsomhed gør dig til at knæle ned.CRAFTWERK BREWING tipMeget god med såkaldt Cajun-Food (Southern cuisine), krabbekage, men også bøffer, spil og stege, Schnitzel, Klosterkäse eller gåseleverSkænkningsstemperatur: 8-10 ° C
Mellem skum. Aroma af korn, kandis, honning, banan og nelliker. Mellem karboneret, ufiltereret.

Smag af let bitter malt, går over i korn, kandis, honning, banan og nelliker. Svagt humlet, let sød.

Den smager præcis lige så sært, som min beskrivelse tyder på - temmelig mange forskellige sukker-noter, der kunne sagtens tilføjes endnu flere, fx karamel og melasse. Alle disse sukkernoter uden det præcist kan konkluderes, om den er til den søde eller bitre side. Nedgæret og dermed tør, er den absolut ikke. Tung, alkoholdig og forholdsvis letdrikkelig, taget styrke i betragtning - men langt fra stilren trippel, den kunne sagtens gå for at være en lys stærk belgisk ale. 4 glas!

Bryggeri: Craftwerk Brewing
Øltype: Trippel

Ingredienser: Vand, bygmalt
, humle (
Hallertau Tradition og Perle) og gær
ABV: 9 %  

IBU: 40

Ingen kommentarer:

Send en kommentar