lørdag den 13. maj 2017

Hopper Bräu Nussferatu


Købt i Edika, HBf Hamburg, 33 cl. flaske.

Lars Großkurth startede med håndbrygs ølbutik men fik lyst til mere så startede sammen med anden-generations håndbrygger Sascha Bruns eget bryggeri i Altuna bydelen i Hamburg. For at opnå bedre kontakt med kunderne, startede de et brauhaus i Rindermarkthall, hvor det er muligt at smage deres testbryg.

Tredjeparts beskrivelse:
Til Nattens Helte: Hopper Brau Nussferatu
Den overgærende Brown Ale fra Brau Hopper indbyder til nødet smag. Den ekstraordinære smag af malt og nødder afsluttes med aromaer af marcipan og chokolade. En virkelig sensuel øl.
Smag: I glasset ses Nussferatus chokolade brune farve og cremet skum. Den subtile duft af mandler med et strejf af krydderi fylder aromaen. Ved drikningen bemærkes især nøddenoterne. En smule kompleksitet kommer gennem chokolade og frugtsmagaromaerne. En ganske drikkeligt øl med en lang eftersmag.
Svagt skum. Aroma af nødder og ristet malt. Svagt karboneret, ufiltreret.


Smag af let ristet, bitter malt, går over i nødder, græs, chokolade og let mørk frugt. Svagt humlet, let bitter, let tør.


Ganske pænt ristet malt med dominerende nøddesmag med chokolade og karamel som afledte noter. Lang eftersmag der ender i marcipan og mørke frugter. Let græs som eneste aromahumle note. Den gør det fint i en ellers kedelig og begrænset genre, kunne godt tåle lidt kraftigere humle, men afgjort nøddesmagen er prioriteret. Letdrikkelig og tilpas bitter pga. den lette tørhed. 4 glas!

Bryggeri: Hopper Bräu GmbH & Co.KG
Øltype: Engelsk Brown Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle (Pekko), gær
ABV: 5,2%
IBU: 20

Ingen kommentarer:

Send en kommentar