tirsdag den 1. august 2017

La Cuvée des Fadas

Købt for 2,90€ i Intermarché, supermarked i Agde, Frankrig for 33 cl. flaske.

La Gorge Fraîche, fantombryggeri i

LA RUÉE DES FADAS er et cykel forhindringsløb 10 forskellige steder i Frankrig ved forskellige events, hver 8 eller 12 kilometer med forhindringer som mudder, vand påkastninger mm. Der køres i hold med udklædninger. Efter fuldførelse nydes mad og denne La Cuvée des Fadas øl.

Producentens beskrivelse:
La Cuvée des Fadas, genoplev eventyret!
Valgt som bedste kapsel på øl i Frankrig, kommer La Cuvée des Fadas lige ind i din stue! La Cuvée des Fadas er en øl med subtile aromaer. De, der allerede har smagt den, vil fortælle dig, denne øl en sensation på alle måder Dette er den bedste forfriskning du finder. En souvenir fra din shopping gjort eller til at give dine venner og familie! Brygget i det sydlige Frankrig, som en øl, der har mærket det sydlige Frankrig.
Ingredienser: Vand Byg malt, humle og gær.
Alkohol: 4,5% vol
Svagt skum. Aroma af korn, citrus og græs. Mellem karboneret, filtreret.

Smag af let sød malt, går over i græs, citrus og korn. Mellem humlet, let bitter.

Selvfølgelig holder jeg mig for god til at kommentere, et eventfirma beder et fantombryggeri om at brygge deres øl, måske derfor den høje pris, eller måske skydes det blot den flotte kapsel. Uanset hvad, fik jeg ikke klarhed over genren, men den smager som undergæret med den typiske kornede aroma og smag. Ganske traditionelt humlet med græs og citrus, måske lidt krydderier, aromahumlen lidt kraftigere end gennemsnitlige tyske pilsnere, bitterheden balancerer sig neutralt, fra ganske let bitter til let sød. Ganske frisk og ren, fin smagsstyrke i forhold til alkoholen, men den mangler noget humle for at ende på god moderne lagers niveau: Ikke dårlig, bare lidt mere...3 store glas!

Selvfølgelig skal I ikke snydes for Frankrigs bedste ølkapsel

Bryggeri: La Gorge Fraîche, brygget hos Brasserie Artisanale Ratz
Øltype: Moderne Lys Lager
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 4,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar