Bryggeriets beskrivelse:
Som dagens belønning!Kraftigt skum. Aroma af tyggegummi og flødekarameller. Svagt karboneret, ufiltreret.
For de store øjeblikke ved pejsen er "Min Aventinus" - en fyldig, mørk rubin-farvet fornøjelig Weizen, intens og fuld af ild, opvarmning, afbalanceret og blid. Ældste hvede Dobbelt Bock i Bayern brygget siden 1907! Dens kraftfulde krop i kombination med sin malt-aromatiske sødme giver ægte dyb fornøjelse - en genial kombination, perfekt drikkelig. Passer godt med mørke stege og søde desserter.
Alk.: 8,2% vol.
Humle: Hallertau Herkules
Malte: Byg malt, hvedemalt
Gæring: Åben gæring, ægte flaske gæring
Ikke filtreret, ikke pasteuriseret
Bitterhed: 16 IBU
Karbonering: 7 g / l kulsyre
Urt: 18,5% stamurt
Smag af let sød malt, går over i hvede, brød, flødekarameller, krydderier og tyggegummi. Svagt humlet, let sød.
Tungere og mørkere end deres kendte og udmærkede Tap 7, med samme tyggegummi noter fra gæren, lige så cremet men med langt mere af resten. Igen til det let sødere side, aromahumlen kan kun svagt anes, der er lagt vægt på fylden. Behagelig, heldigvis ikke for behagelig, omend flere i træk nok bliver for meget. Blandt de ellerbedste Weizen/Bock, mangler dog få mulehår i at nå Weihenstephaner Vitus, men stadig rigtig god, fyldig og behagelig. 5 glas!
Bryggeri: Schneider Weisse G. Schneider & Sohn GmbH
Øltype: Weizen
Ingredienser: Vand, hvedemalt, bygmalt, humle (Hallertau Herkules), gær
ABV: 8,2 %
IBU: 16
Ingen kommentarer:
Send en kommentar