Købt for 1,20€ i Intermarché, supermarked i Agde, Frankrig for 50 cl. dåse.
Tre bryggerier samlet som "Brasserie du Pélican" i 1921 i Lille af Louis Boucquey Armand Deflandre og Raoul Bonduel, der fandt det smart at dele bryggerkapaciteten pga. mangel på især kobber. Startet igen i 1950, skiftede navn til Pelforth i 1972, solgt i 1980 og solgt videre til Heineken i 1988. Produktion i Mons-en-Barœul mellem Roubaix og Lille. Kilde
Nyligt hjemvendt fra
Frankrig, hvor Pelforth var svær at undgå da stort set hver café og bare
primært reklamerede for denne. Ejet af Heineken, kraftigt reklameret,
fortyndet med majs og glukosesirup. Jeg frygter en tynd sjat øllignede, alkoholisk drik.
Mellem skum (jeg hældte lidt hårdt fra dåsen). Aroma af korn, blomster og honning. Svagt karboneret, filtreret.
Smag af let sød malt, går over i korn, blomster og honning. Svagt humlet, let sød.
Selvfølgelig blev min frygt kun bekræftet. Ikke blandt de allersødeste int. lagers, der er endda lang vej til den vil blive kvalmende. Svagt humlet omend blomster og urter kan smages. På trods af den, for genren, kraftige alkohol, ganske svag maltsmag. Her er en meget stor del forgærbar stivelse tilsat. Alt for letdrikkelig og for kedelig. 2 glas!
Bryggeri: Pelforth (Heineken)
Øltype: Internationel Lager
Ingredienser: Vand, bygmalt, majs, glukosesirup, humleekstrakt, gær
ABV: 5,8 %
Ingen kommentarer:
Send en kommentar