Det lille bryggeri De Glazen Toren ved Aalst, bestående af brygmesterne Jef Van den Steen og Dirk De Pauw, begge dimitteret fra Ghent Brewery School CTL, sammen med partner, Mark De Neef, startede som mikrobryggeri i 2004 men har arbejdet sig op til kapacitet på 27 HL i ny, tysk kedel. Bryggeriet satser på ufiltrerede øl, ikke fremskyndet i brygprocessen, traditionelle brygmetoder med brug af de bedste råvarer uden unaturlige tilsætninger.
Bryggeriets beskrivelse:
Navn: Saison d'Erpe-MereMellem skum. Aroma af sød malt, krydderier, citrus og frugt. Kraftig karboneret, ufiltreret.
Type: Saison
Alcohol: 6.9%
Ufiltreret, lys med hvidt skum, citrus (lemon) aroma, mild bitterhed. Kraftig karboneret.
Smag af let bitter malt, går over i krydderier, citrus og frugt. Mellem humlet, let bitter.
Ganske typisk Styrian Golding humle som saison traditionen foreskriver, dog også med citrus smag. Lidt mere bitter og kraftigere aromahumlet end gennemsnittet i genren, desværre på bekostning af den frugtagtige gær, der dermed ikke kommer helt til sin ret. Lidt for ensidig og manglede varme og fylde, trods den høje alkoholprocent. 4 glas!
Bryggeri: Brouwerij De Glazen Toren
Øltype: Saison
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 9%
Ingen kommentarer:
Send en kommentar