torsdag den 19. april 2018

Verzet Rebel Local

Købt for 1,55€ hos Drankenhandel Tommelin, Ieper, 33 cl. flaske.

Åbnet i 2016 af tre venner i Anzegem, sydøst for Waregem (få km fra Deconinck Bierhalle). Forsøger sig vist med frisk, moderne og morsom tilgang.

Bryggeriets beskrivelse:
Rebel Local - 8,5% vol.
Væk oprøreren i dig! Tag denne humlede blonde med dig til en spændende date på politistationens tag. Nyd den ved poolen hos din nabo, der er på ferie og nyd dens blomstrede og frugtagtige duft. Bliv overrasket over den dejlige bitre eftersmag, mens dine kedelige kolleger nipper i deres champagne glas til medarbejderfesten.
Aroma: Blomster med en lidt røget krydderi
Smag & Aroma: Den første slurk bliver lidt frugtagtig, for langsomt at give plads til en blomstret, lidt krydret humlethed. En god bitter eftersmag balancerer perfekt øl.
Meget kraftig, blivende skum. Aroma af blomster, krydderier og frugt. Kraftigt karboneret, ufiltreret.

Smag af let bitter malt, går over i blomster, krydderier og frugt. Mellem humlet, let bitter, let tør.

På trods af bryggeriets friske og moderne tilgang, en ganske traditionel Lys Stærk Belgisk Ale med tilsat sukker, dermed lidt svagere maltsmag end alkoholprocenten indikerer, en anelse mere bitter end gennemsnittet, men alt andet - humleprofilen med traditionelle belgiske humler og førnævnte lys malt med sukker, ligner så mange andre. Balanceret bitterhed og drikbar, men der findes mere spændende af slagsen. 4 glas!

Bryggeri: Brouwerij 't Verzet
Øltype: Lys Stærk Belgisk Ale

Ingredienser: Vand, bygmalt, sukker, humle, gær
ABV: 8,5 % 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar