Brouwerij de Neus, fantombryggeri fra Limburg der stille og roligt startede i et køkken i 1984. Siden 2013 brygget hos Brouwerij Anders
Bryggeriets beskrivelse:
frisk og frugtagtigMellem skum. Aroma af frugt, citrus og koriander. Mellem karboneret, ufiltreret.
En blød tredobbelt med en frugtagtig smag, let bitter i eftersmagen. Selv ivrige øl-elskere er overraskede over den særlige smagspalette. Den karakteristiske frugtighed af Neuzebier kommer fra søde appelsinskaller. For den bløde bitter eftersmag er brugt Hallertau.
- Farve: subtile blond
- Krydderurter: sød appelsinskal, hyrdetaske, mælkebøtte, kommen, kanel
- Optimal temperatur at drikke: 3 til 7 ° C
- Minimum holdbarhed: 2 år
- Til salg i 33 cl, 75 cl eller en tønde på 20 liter
- Broder af: Tripel Brown
Smag af let bitter malt, går over i citrus, koriander, krydderier og frugt. Svagt humlet, let bitter, let tør.
Hyrdetaske er en plante fra Korsblomstfamilien (Brassicaceae), hvilket vi før er stødt på. Ingen anelse om den karakteristika, men noget "mærkeligt" krydret - lidt mælkebøtte lignende er der. Interessant distinkt smagsnote, resten er som en forventet og godkendt trippel - ganske typisk gærsmag, fint nedgæret men stadig letdrikkelig. 4 store glas!
Bryggeri: Brouwerij de Neus, brygget hos Brouwerij Anders
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, bygmalt, hvedemalt, humle (Hallertau), krydderier (sød appelsinskal, hyrdetaske, mælkebøtte, kommen, kanel), gær
ABV: 6,9 %
Ingen kommentarer:
Send en kommentar