fredag den 20. september 2013

St Feuillien Blonde


Købt på tilbud for 39,95 kr. hos Super Best, Østerbro for 75 cl. flaske. Impoteret af Theo Brands A/S

Importørens beskrivelse:
St. Feuillien Blonde er en lys ale, med en dyb gylden farve og en cremet skummende krone. Øllet er parfumeret med en let antydning af aromahumle, frugtige citrusagtige toner og af krydderierne anvendt i brygningen. Øllet har en god bitterhed og en stærk maltet karakter. Det samlede smagsbillede er let, tørt og humlet. Disse mange indslag gør St. Feuillien Blonde til en meget let drikkelig og fantastisk øl. Øllet eftergærer på flaske, hvilket er med til at give øllet sin unikke aroma.
Land: Belgien
Type: Overgæret lys ale
Farve: Varm gylden
Alc.vol: 7,5%
Kraftig skum. Aroma af blomster, krydderier og citrus. Kraftig karboneret, ufiltreret.

Smag af let sød malt, går over i blomster og krydderier, ender med lidt citrus og frugt fra gær. Middel humlet, neutral bitter.

Udmærket, letdrikkelig Blonde, hvis 7,5% knap mærkes - hverken i smagens styrke eller alkohol - før bagefter. Ikke meget er ændret i denne opskrift i forhold til bryggeriets Brune - samme humle, samme gær, samme mængde af alt. Fin stilren blonde hvor Styrian Golding aromahumlen kan smages, fint balanceret - men at den er så stilren betyder også, den ligner alle de andre. Kunne godt ønske mig lidt kraftigere maltsmag. 4 glas!

Bryggeri: Brasserie St-Feuillien
Øltype: Lys Stærk Belgisk Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, sukker, humle, gær, c-vitamin
ABV: 7,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar