søndag den 15. september 2013

Lagunitas New DogTown Pale Ale


Købt på tilbud for 18 kr. i Fakta for 35,5 cl. flaske.

Bryggeriet blev grundlagt i 1993 af Tony Magee i Lagunitas, Californien og flyttede et år senere til den nærliggende Petaluma, Californien, da de hurtigt voksede deres oprindelige placering, det landlige West MarinSiden midten af ​​2000'erne har Lagunitas været en af ​​de hurtigst voksende håndværk bryggerier i USA, i marts 2011, har virksomheden 92 ansatte med distribution i 32 stater. I 2015 købte Heineken 50% af aktierne hvorefter bryggeriet ikke mere måtte kalde sig håndbryggeri, d. 4. maj 2017 købte Heineken resten.

Bryggeriets beskrivelse:
Dette er ikke den oprindelige Pale Ale, som blev brygget så langt tilbage som i 1993, på bagsiden af ​​det gamle hus i Richards Building i West Marin landsby Forest Knolls lige ved siden af ​​små Lagunitas. Denne er langt bedre. Dengang øl smagte som broccoli og petroleum og karboneringen åd lige igennem og drænede maven ind i din tarm ...Vi tog vores oprindelige bryg - Dogtown Pale Ale - og hybridiseret det med Kill Ugly Radio, en 22 ounce sæsonbestemt bryg vi udgav i anledning af 40-årsdagen for udgivelsen af ​​Frank Zappa andet album. Smagen var for god til at lade flyde i afgrunden, så vi moderniserede vores oprindelige opskrift uden at se os tilbage.
Mellem skum. Aroma af citrus, lemon og fyrrenåle. Mellem karboneret, filtreret.

Smag af let bitter malt, går over i citrus, lemon og fyrrenåle. Mellem humlet, let bitter.

Retorikken og selvtilliden fejler intet, og ved første indsnusning af aromaen ligner det såmænd også, deres store armbevægelser er berettiget. Rigtig god aroma af amerikanske humler. Smagen er dog af den lidt mere letdrikkelige slags - stadig fin humlebid, frisk og generel fin repræsentant for amerikansk pale ale, men der er altså ingen grund til at oversælge produktet. 4 glas!

Bryggeri: Lagunitas Brewing Company
Øltype: Amerikansk Pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 5,9 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar