torsdag den 3. december 2015

TeeDawn AleCut

Gave købt for 69 kr. hos Irma for 4*33 cl. flasker. Light øl!

"The European TeeDawn® company" med hovedkvarter i Danmark (Holte - ja, sådan beskriver de sig selv), mener at havde fundet fremtidens vise sten med større krav om alkohol- og kaloriefattige øl. De ledte efter det rette bryggeri i det meste af den ølproducerende verden og fandt de bedste i unavngivne klosterbryggerier i Bayern.

Bryggeriets beskrivelse:
TeeDawn AleCut - den harmoniske
Forsigtigt hånd-brygget i den nordlige del af Bayern fra bygmalt, humle og en nøje udvalgt gærstamme samt den fineste og reneste kildevand i Europa. Vores brygmestre fulgte nøje den åbne gæringsproces. AleCut er overgæret, ufiltreret og upasteuriseret.
Ved skænkning er den ravfarvede ale smukt og blid med tyk og langvarig skum. Til smagsløgene har AleCut har en rig, aromatisk og frugtagtig smag.For den optimale smagsoplevelse: Vend forsigtigt flasken på hovedet, før du åbner så sedimenter spredes i hele ​​flasken.. AleCut passer til en lang række retter, såsom fisk og fjerkræ samt kød og ost.
Ideel temperatur: 6-9 grader C
Alkohol procent: 2,7% - mindst 50% mindre alkohol end almindelig ale
Total kalorier, 33 cl: 70 cal. - 50% færre kalorier end almindelig ale 
Svagt skum. Aroma af korn og sur malt. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af let bitter malt, går over i korn og lidt frugt. Svagt humlet, let bitter, let tør, let sur.

Præcis som i Teedawn Lagercut og Teedawn Wheatcut lykkes det at fremelske den ubehagelige sure og tørre aroma og smag af korn. Resten af bryggen er ganske svagt smagende og vandig. På ingen måde en god oplevelse. Fortjent 1 glas!


Købt i Irma - 2 af øllene havde udløb før købsdato!!!
Bryggeri: TeeDawn
Øltype: Light / Elgelsk Pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 2,7 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar