10 km sydvest for Bruxelles. Startet i 1882 af frugtplukker og bryggeriarbejder Henri Vandervelden. Sønnen Egidius gifter sig i 1922 med landmandsdatter der ombygges til bryggeri. I 2002 problemer med at finde en arvfølger men med Gert Christiaens & Roland De Bus' overtagelse i 2005 er produktionen relanceret med stigende investeringer og kapacitet.
Bryggeriets beskrivelse:
Lys triple med krydret karakter!Bersalis Tripel er en lys trippel med særpræg. Den kraftige smag af hvedemalt udvikler sig i løbet af drikkeforløbet fra en frugtagtig, bitter smag til en rund, sød smag. Dens krydderier efterlader en dejlig fornemmelse i munden.
Bersalis, bringer liv til bryg!
Ingredienser: vand, byg og hvede malt, humle, krydderier, gær
Alc:. 9,5% vol.
Farve: gylden
Aroma: Bersalis har en duft af citrus og malt.
Kraftig, blivende skum. Aroma af citrus, krydderier og frugt. Kraftig karboneret, moderat filtreret.
Smag af bitter, let tør malt, går over i citrus, krydderier og frugt. Svagt humlet, bitter, let tør.
Fuldbyrdet trippel med sin bitterhed, frugtige gærsmag og tørre, nedgærende smag. Den høje alkoholprocent matcher ikke smagsstyrken, vel gør det bryggen lettere drikkelig men mangler dermed en distinkt smagseksplosion, en så kraftig bryg bør give. Især fine gærnoter - banan, melon, nelliker, vanilje mm., hvad der er bryggens største aktiv. 4 store glas!
Bryggeri: Brouwerij Oud Beersel, brygget hos Brouwerij Huyghe
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, malt, hvedemalt, krydderier, humle, gær
ABV: 9,5 %
Ingen kommentarer:
Send en kommentar