Købt i restaurant, Poperinge Belgien, 33 cl. flaske.
Brasserie Vanuxeem startede da Henri Vanuxeem købte bryggeriet Gillebert men måtte lukke i 1966 og bryggeriet blev til et varehus. I 1983 åbnede en specialølbutik i Ploegsteert på 70 m². I 1986 blev Queue de Charrue Brune lanceret. Siden blev øl-varehusene udviet, nye kom til og nye øl blev lanceret - stadig som fantombryggeri, da Vanuxeems primære aktiviteter er drikkevarehuse.
Bryggeriets beskrivelse:
En brun øl på 5,4%, der får sin "søde og sure" smag efter lagring i 18 måneder på egetræsfade. Denne modning og de forskellige blandinger giver den en enestående frugtkvalitet. Queue de Charrue vil overraske dig med sin lethed og dens forfriskende karakter.Kraftig skum. Aroma af eddike og mørke frugter. Svagt karboneret.
Alkohol: 5,4 °
Smag: SURSØD
Servering: 6-7 ° C
Bevaring: Holdes køligt (kælder temperatur), væk fra lyset, i en lodret stilling, således at gæren, dens levende element, forbliver på bunden af flasken.
Smag af let sød malt, går over i lidt eddike og mørke frugter, Meget svagt humlet, let sød, let sur.
Blid, fin aroma hvor eddiken desværre ikke også findes i smagen. Mere vinøs og letdrikkelig end Rodenbach og især de kompromisløse Oud Bruin/Flanders Brow fra Verhaeghe, Vichtenaar og Duchesse de Bourgogne. 4 glas!
Bryggeri: Brasserie Vanuxeem, brygget hos Verhaeghe
Øltype: Oud Bruin/Flanders Brow
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 5,4 %
Bryggeri: Brasserie Vanuxeem, brygget hos Verhaeghe
Øltype: Oud Bruin/Flanders Brow
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 5,4 %
Ingen kommentarer:
Send en kommentar