onsdag den 15. maj 2013

Corona Extra


Købt for 13,77 kr. i Netto for 35,5 cl flaske.

Fra web:
Den umiskendelige farve.Den unikke smag.Den enestående smag af afslapning.
Alt i en af de mest genkendelige flasker i verden.
Der er noget om at drikke en Corona Extra, der er forskellig fra at drikke nogen anden øl. Intet andet synes at give den samme stemning. Intet andet lader samtalen flyde så let mellem venner. Intet andet bringer sådan en naturlig energi til en lejlighed.
Og det har været den måde, siden vi begyndte at brygge den i 1925.
Fra begyndelsen har Corona været indbegrebet af at mødes - folk kommer sammen, fremmede bliver venner, og gamle venner bliver endnu tættere. Fordi Corona er mere end bare en øl. Den repræsenterer en filosofi om at leve i nuet, der er blevet omfavnet i hele verden.
Vi forsøger ikke at komplicere tingene. Det er derfor, vi har gjort Corona så let at drikke. Det er derfor, vi bruger en klar, gennemsigtig flaske. Fordi når du kun bruger de fineste ingredienser, du har intet at skjule.
I sidste ende, er der øl, og så er der Corona.Andre kan forsøge at kopiere det, eller ligne den, men der er kun én original.
Og for visse øjeblikke, duer  kun en Corona.
Årets første varme dag er kommet til København - det ved jeg, fordi én af mine hjemmebryg flasker eksploderede i dag. På denne hedebølge med temperatur på knap 20 grader, er det passende at slukke den naturlige tørst med meksikanske Corona Extra.
Svag skum. Aroma af korn, lidt malt. Svagt karboneret, filtreret.

Smag af let citrus smag og lidt malt. Svagt humlet, let bitter.

Jeg er lidt i tvivl om smagen - den starter med at smage af noget andet end malt, sandsynligvis udgør majsen en tememlig stor andel af ingredienserne. Efter majs/maltsmagen kommer en let bitter smag, men bagefter føles bryggen sød!

På hjemmesiden ses massevis af unge strandløver og løvinder, og det er måske det segment, Coruna søger. Jeg gætter dog på, at kom jeg forbi Acapulco, var dette ikke den første øl, jeg ville slukke tørsten i. Mange vittigheder er sagt om øl og at sejle i kano, men denne bryg kommer tættest på - indtil videre - for der er virkelig ikke meget ølsmag - ikke direkte ringe, det smager den lidt af til at kunne - den smager bare af alt for lidt. 1 glas!


Bryggeri: Grupo Modelo (Corona)
Øltype: Amerikansk Lager
Ingredienser: Vand, bygmalt, majs, humle, gær
ABV: 4,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar