fredag den 3. maj 2013

Anchor Steam Beer


Købt på tilbud for 20 kr. i Netto for 35,5 cl flaske.

Fra web:
Anchor Steam ® Øl skylder sin dybe rav farve, tyk, cremet hoved, og rige, karakteristisk smag fra brygprocessen som ingen anden.
Det er en proces, der kombinerer dyb respekt for brygtradition med mange årtiers evolution for at nå frem til en unik tilgang: En blanding af lys- og karamel malt, gæring med pilsner gær ved varmere ale temperaturer i lavvandede frilufts gærtanke, og blid kulsyre i vores kældre gennem en helt naturlig proces, der kaldes kräusening.
Anchor Steam ® Øl usædvanlige navn stammer fra det 19. århundrede, når "damp" var et kaldenavn for øl brygget på vestkysten af ​​Amerika under primitive forhold uden is. Mens oprindelsen af ​​navnet forbliver indhyllet i mystik, er det sandsynligt, at den oprindelige praksis var at gære øl på San Franciscos hustage i et køligt klima. I stedet for is, blev øllen ludtkølet af den  nat, der skabte damp fra de varme, åbne pander. Det blev et kaldenavn for enhver Vestkysten øl brygget under disse betingelser. Navnet "damp" i dag er et varemærke tilhørende Anchor Brewing og gælder kun for ental processen og smagen af ​​vores flagskib brand - San Franciscos oprindelige Anchor Steam ® øl. Den klassiske af amerikansk bryg tradition siden 1896.
Svag skum. Aroma af aramel, lidt malt og blomster. Middel karboneret.

Smag af let bitter malt, går over i karamel og lidt blomster. Midel humlet, let bitter.

Endelig en amerikansk øl med historie - og den skuffer ikke. Noget mere humlet end standard lager, især de amerikanske. Dejlig frisk smag - og lidt mere end en std. lager tilbyder. Ikke så humlet som moderne lager, men i dens fravær, er denne bryg en glimrende erstatning. 4 glas!

Bryggeri: Anchor Brewing Company
Øltype: California Common/Steam beer
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 4,8 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar