torsdag den 31. august 2017

Bink Bloesem

Købt for 1,16€ hos Drankenhandel Tommelin, Ieper, 33 cl. flaske.

Brouwerij Kerkom er et lille bryggeri grundlagt af Evarist Clerinx i 1878 i Sint-Truiden. I 1968 var barnebarnet Jean nødt til at lukke bryggeriet - men startede det op igen i 1988 hvor Bink Blond var første bryg. I 1999 tog sønnen Marc over. Alle øllene er 100% håndlavet hvilket de er ganske stolte af!

Bryggeriets beskrivelse:
Efter den blonde og mørke version lavede bryggeriet en tredje type øl: 'Blossom Bink'. Overgæret, ufiltreret og ikke pasteuriseret øl med sekundær gæring i flasken. Vi brygger denne årstidens øl hvert år i samme periode (forår-sommer). Ingredienserne er: fem typer malte, en belgisk humle, brygvand, gær, honning fra Sint-Truiden og sirup af pærer fra Vrolingen. Den smager frugtagtig med en let sød karakter og en lang frugtagtig og bitter eftersmag. Alkoholindholdet i denne forårsøl er 7,1% vol.alc.
Svagt skum. Aroma af karamel, sirup, pærer og honning. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af bitter malt, går over karamel, sirup, pærer og honning. Svagt humlet, bitter.

Tydelige pærenoter i aromaen, der dog forekommer svagere i smagen, hvor karamel, sirup og honning dominerer. Overraskende bitter med næsten ikke smagbar blomster som eneste aromahumlenote. Et ufungerende miskmask af fremmedelementer ender som bitter karameløl med pærenoter. 3 glas!

Bryggeri: Brouwerij Kerkom
Øltype: Frugt-/grøntsagsøl
Ingredienser: Vand, bygmalt, honning, pæresirup, humle, gær
ABV: 7,1 % 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar