fredag den 9. juni 2017

Tournée Générale Premium Tripel

Købt hos DelHaize, belgisk supermarked. 75 cl flaske med korkprop.

Tournee Générale er en flamsk tv-serie af produktionsselskabet Sputnik om den belgiske ølkultur. Den første serie blev sendt i 2009 på offentlige flamske kabel Eén. Programmet består af den erfarne ekspert Jean Blaute der tager Ray Cokes på slæb i det belgiske ølland i en Volkswagen van og udforsker landskaber, øl og ølkultur. Med den opnåede erfaring, brygger Blaute og Cokes i hver sæson deres egen øl. Kilde

Ray Cokes startede som DJ i Belgien men blev castet til musikvideo tv-kanalerne i deres opstart - Sky Channel, Music Box og MTV Europe. Har siden arbejdet som presenter, i musikbranchen, i TV-serier - og i Belgium's Got Talent. Har siden 2009 boet i Antwerpen.

Jean Corry Leonard Blaute er en flamsk guitarist, sanger, komponist, sangskriver, arrangør, producer og tv-personlighed. Han optrådte jævnligt på tv i de seneste år som dommer i musikken Idol på VTM og i dommerpaneler i musikprogrammer.


Bryggeriets beskrivelse (forkortet fra etiketten):
Brygget med den bedste bygmalt, ris, majsmel og krydret med de fineste belgiske humlesorter Magmum og Kent Golding fra Poperinge området. Den specielt udvalgte gær sørger for en eksotisk frugtaroma og fo en subtil balance mellem den milde fra grunddelene og den tørre blide eftersmag.
Denne bryg blev brygget i sidste afsnit af 3. sæson (S03E10)

Svagt skum. Aroma af krydderier, citrus og frugt fra gær (honning, banan, vanilje)

Smag af let sød malt, går over i krydderier, citrus og frugt fra gær (honning, banan, vanilje). Svagt humlet, let sød.

Igen er der satset på det sødere og lettilgængelige, slet ikke så tør og nedgæret, en trippel bør være. Gærnoterne tyder på flere forskellige tilsat forgærbare sukrer, der bør blot være nellikenoter. Smagens styrke forekommer svagere end alkoholprocenten giver forventninger om. Generelt for kedelig, for folkelig, for sød og misforstået. Kniber sig til 4 glas!


Bryggeri: Brouwerij Palm
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, bygmalt, ris, majsmel, humle (Magmum og Kent Golding), gær
ABV: 8,5%

Ingen kommentarer:

Send en kommentar