onsdag den 16. juli 2014

Franziskaner Hefe-Weissbier


Bryggeriets beskrivelse:
Franziskaner Hvedeøl Naturtrüb er en naturlig og elegant hvedeøl fra Bayern med et frodigt, hvidt skum. Kobber-gylden hvedeøl med humlet opalescens, udfolder en harmonisk aroma med frugt i banan og citrus frugter.
På grund af det højere indhold af kuldioxid, er den særligt mousserende. Dens karakteristiske, friske, subtilt krydrede og frugtagtige smag med mild-sød finale, gør Franziskaner Hvedeøl Naturtrüb til en fornøjelse at synke.
Den naturligt uigennemsigtige Franziskaner er lige så fornøjelig i en afslappet timeout efter arbejde i baren, i restauranten til middag eller derhjemme. Uafhængig, ærlig og sympatisk.
Franciskaner Naturtrüb går godt med kødretter direkte fra grillen.
Mellem skum. Aroma af tyggegummi, banan og hvede. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af let sød malt og hvede, går over i banan og krydderier. Svagt humlet, let sød.

Bayern-Weizen med den karakteristiske sydtyske gær, hvis aromaen fra gæren minder om tyggegummi, omend smagen mest ender som banan.Sammenlignet med nyligt anmeldte konkurrent fra Paulaner, er denne mere bitter samt at der faktisk kan anes noget humle. Ikke at det gør det til en ægte bitter bryg, men som Weizen er den forholdsvis humlet og bitter. Frisk, balanceret og letdrikkelig. 4 glas!

Bryggeri: Spaten-Franziskaner-Bräu (InBev)
Øltype: Weizen
Ingredienser: Vand, hvedemalt, bygmalt, humle, gær
ABV: 5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar