onsdag den 22. juni 2016

Rocket First Contact

Købt på tilbud for 60 kr for to, normalpris 34,95 kr, hos Meny, Rotunden, Hellerup for 33 cl. flaske

Startet i efteråret 2014 af vennerne Thomas Schøn, der dermed stoppede hos Mikkeller, sammen med Kim Agersten og Ulrik Lehrskov-Schmidt. Københavnerbaseret men brygges på nedlagt slagteri i Haslev.

Fra etiket:
Fra Kaptajnens Logbog: 1938. En ung dreng er på vej hjem. Pludselig bliver alt stille, og han er indhyllet i lys. Han forsvinder sporløst. 30 år senere vender han tilbage. Han taler om rummunke og fjerne galakser. Nogle kalder ham Messias, nogle kalder ham Djævelen. Efter et stykke tid glemmer alle alt om drengen, men han sværger at vende tilbage. Den dreng var mig. Ingredienser: vand, byg malt, rug malt, humle, gær og Brettanomyces. Brygget og aftappet i Danmark af Rocket Brewing Company.
Kraftigt, blivende skum. Aroma af citrus, blomster og frugt. Mellem karboneret, ufiltreret.

Smag af bitter, let syrlig malt, går over i syrlige frugter. Svagt humlet, bitter, let syrlig.

Ganske kraftig aroma med forskellige noter, hvilket ikke slår igennem i smagen - her kommer til gengæld den syrlige, funky Brettanomyces. Noget så sjældent som en jævn og ensartet smag i hele smagsforløbet, til allersidst smages kortvarigt noget frugt fra gæren. Frisk, om end ikke letdrikkelig så tilforladelig af en Brett bryg at være, jeg kunne dog ønske mig mere. 4 glas!

Bryggeri: Rocket Brewing Company
Øltype: Farmhouse Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, rugmalt, humle, gær
ABV: 6,3 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar