søndag den 26. juni 2016

Klets (Blond)

Købt for €1,58 hos Drankcenter Schotte, Waregem for 33 cl. flaske.

Fantombryggeri fra Moorslede, startet i dec. 2012 af tre venner, Chris Bruynooghe Chris Callewaert og Brecht Dumoulin. De mødtes under studier i Gent og det viste sig, de alle havde interesse for øl. De startede hjemmebryg i 2010.

Bryggeriets beskrivelse:
Vores første øl blev navngivet "Klets" (Nonsens). For os enslydende med et væld af betydninger, som kan tolkes som du selv ønsker det.
Vi valgte at brygge en ravfarvet, kompleks, overgæret øl. Det får sin unikke smag fra anvendelsen af fire typer humle fra Poperinge. Det har en behagelig bitterhed og smagen er normalt beskrevet som spicy, krydret, let pebret og dybtfølt cremet. Med otte procent alkohol en karakterfuld øl. Den blev d. 26/12/2013 anerkendt som 100% Vest flamsk gård- og regional produkt.
 Mellem skum. Aroma af krydderier, urter og citrus. Kraftigt karboneret, ufiltreret.

Smag af let bitter malt, går over i syrlig citrus smag med krydderier og urter, let frugt til sidst. Mellem humlet, let bitter.

En ubehagelig bitter og syrlig citrus-smag præger bryggen gennem hele smagsforløbet og overdøver alle andre (og måske positive) egenskaber. Andre krydderier anes, men den sure citron går mig på. 3 glas!Bryggeri: Bier & Karakter, brygget hos Brouwerij Deca
Øltype: Lys Stærk Belgisk Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, sukker, humle, gær
ABV: 8 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar