mandag den 16. maj 2016

Robinsons Trooper (Bottle)

Købt for 28,95 kr hos Meny, Hillerød for 50 cl. flaske.

Fra etiket:
Trooper er en premium britisk øl inspireret af Iron Maiden og håndbrygget hos Robinsons bryggeri. Ved at være en rigtig ale entusiast, har sanger Bruce Dickinson udviklet en øl med sand og dyb karakter. Malt smag og cittrus noter fra en unik blanding af Bobec, Goldings og Cascade humle dominerer denne dyb gyldne ale med en subtil antydning af citron.
Meget svagt skum. Aroma af karamel, krydderier og citrus. Svagt karboneret, filtreret.

Smag af let sød malt, går over i karamel, krydderier og citrus. Svagt humlet, let sød.

Bryggens lancering savnede ikke opmærksomhed, en bryg medudviklet af forsangeren fra ét af verdens største metal bands og ubestridte konger af NWOBHM-genren. Selv om genrens komplekse kompositioner, rene lyd og charmerende høje og flerstemmede vokaler kan fænge, har det nu aldrig været min stil, måske går det bedre med bryggen - metal og øl hænger som bekendt tæt sammen.

Desværre en lidt sødere udgave af den populære EBB genre, som med det lille citrus twist fra den i genren sjældne brugte Cascade humle. Let sød, blid, letdrikkelig - men hvorfor ikke lidt mere mod? Intet galt, men ligner så mange andre, så meget twist giver Cascade humlen heller ikke. Lidt større bitterhed og 4 rene glas var hjemme, men det bliver kun 3 store glas.

Bryggeri: Robinsons
Øltype: English Best Bitter
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle (Bobec, Goldings og Cascade), gær
ABV: 4,7 %
Ingen kommentarer:

Send en kommentar