lørdag den 14. december 2013

Gruut Inferno


Købt hos The Bottle Shop, specialbutik i Brugge, Belgien, 33 cl. flaske.

Gruut bryggeriet ligger i hjertet af Gent, Belgien. Bryggeri kombinerer ølbrygning med aller nyeste såvel som gamle teknikker. Øllene er unikke og sund især på grund af brugen af ​​specielle krydderier (gruit) i stedet for humle.

Gruut er en betegnelse for urter med bitre og præserverende egenskaber, brugt før humlen kom til i øl - og senere som erstaning af økonomiske eller politiske grunde. I moderne tider har Gruut fået en genfødsel, det er historisk og anderledes.

Bryggeriets beskrivelse:
Inferno: En delikat ale med en intens smag. Det er gylden farve og unikke smag gør den populær at modne. Anbefalet serverings temperatur: 8 ° - 9 °
Kraftig skum. Aroma af krydderier og frugt. Mellem karboneret, ufiltreret.

Smag af let sød malt, går over i krydderier og frugt. Svagt humlet, let sød.

Denne gang gruut blandet med humle og bitterheden er også derefter - noget mere normal og genkendelig. En temmelig sprittet smag gennem hele smagsforløbet forstyrrer og giver associationer til imperial pils Er her brugt for meget umaltet hvede? (som giver stivelse og dermed alkohol uden smag og farve). Smagsstyrken liger en 8,5 % øl - men desværre ikke helt af malt, humle og gær, men desværre også førnævnte, sprittede smag. 3 glas!

Bryggeri: Gentse Stadsbrouwerij
Øltype: Lys Stærk Belgisk Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, hvede, humle, krydderier, gær
ABV: 8,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar