onsdag den 2. december 2015

TeeDawn LagerCut


Gave købt for 69 kr. hos Irma for 4*33 cl. flasker. Light øl!

"The European TeeDawn® company" med hovedkvarter i Danmark (Holte - ja, sådan beskriver de sig selv), mener at havde fundet fremtidens vise sten med større krav om alkohol- og kaloriefattige øl. De ledte efter det rette bryggeri i det meste af den ølproducerende verden og fandt de bedste i unavngivne klosterbryggerier i Bayern.

Bryggeriets beskrivelse:
TeeDawn LagerCut - Den Friske
Forsigtigt hånd-brygget i den sydøstlige del af Bayern af bygmalt, humle, gær og Europas fineste kildevand. LagerCut er undergæret, filtreret og upasteuriseret for at understrege styrke og bevare øllens mange smagsvarianter.
I glasset ses LagerCut som klar, lys, gylden og svagt perlemorsfarvet med hvid, tæt skum. Til smagsløgene er LagerCut fint, sprød, bitter og svagt perlemorsfarvet med en dæmpet eftersmag.
LagerCut er vores mest populære øl. Det passer næsten til enhver type af fødevarer: Frokost og kødretter samt Sushi, pasta, pizza, fisk, suppe, krydret indisk- og thailandsk mad.
Ideel temperatur: 5-8 grader C
Alkohol procent: 2,7% - 40% mindre alkohol end almindelig pilsner og øl
Total kalorier, 33 cl: 70 cal. - 40% færre kalorier end almindelig pilsner og øl
 Mellem skum. Aroma af korn, græs og urter. Mellem karboneret, filtreret.

Smag af let bitter malt, går over i korn, græs og urter. Mellem humlet, let bitter, let sur.

Forholdsvis kraftig, lidt sur korn-aroma fra det hurtigt forsvindende skum. Tendensen med korndominansen fortsætter i smagen, igen let bitter og let sur. Bortset fra lidt standard krydderier og urter, som stort set alle tyske pilsnere har, så er der ingen aromahumle smag. tilbage er førnævnte halvbitre, halvsure kornsmag som ikke egner sig til at stå alene.Generelt forekommer smagsstyrken svag, en kendt svaghed fra light øl. Egentlig ingen nydelse, så hellere dele en øl eller lade helt være, hvis man tænker på kalorier eller skal køre hjem. 2 glas!


Købt i Irma - 2 af øllene havde udløb før købsdato!!!
Bryggeri: TeeDawn
Øltype: Light / Tysk Pilsner
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 2,7 %
FG: 1010

Ingen kommentarer:

Send en kommentar