fredag den 4. december 2015

Caulier Bon Secours Blonde


Købt for €1,49 hos Drankcenter Schotte, Waregem for 33 cl. flaske med patentprop.

Brasserie Caulier ligger i Péruwelz, kun to kilometer fra den fransk-belgiske grænse og tæt på Bon Secours, landsbyen, der er hjemsted for den Caulier familien. Bryggerigrunden ligger i hjertet af Picard Vallonien, en region, der er kendt for sit store antal af kvalitets øl. Det nuværende hold, der består af ti entusiastiske medarbejdere, har brygget og tappet kvalitetsøl i over 20 år. Alt i alt er Caulier bryggeriet stolt over sin øl, ekspertise, som er bygget op over mere end fire generationer.

Bryggeriets beskrivelse:
Dette er Caulier bryggeriets flagskibsøl. Bon Secours Blonde (8%) med en smuk gylden-lys farve dækket af en cremet krave af skum. Forbavsende krydret aroma. Smagen af denne fyldige øl er robust, men forfriskende på samme tid.
Første produktion: 1995
Farve (EBC): 8
Bitterhed (IBU): 21
Svagt skum. Aroma af krydderier og frugt. Svagt karboneret, temmelig ufiltreret med mange sedimenter.

Smag af let bitter malt, går over i krydderier og frugt. Mellem humlet, let bitter.

Aroma- og smag i min beskrivelse lyder simpel, og det er den også - men hvad gør det, når den holder. På trods af den på papiret lave bitterhed på 21 IBU, forekommer den subjektivt mere bitter, der med den ganske pæne krydrede aromahumle balancerer fint.Vel forekommer den fyldig og tung, præcis som en 8% bryg forventes. 4 store glas

Bryggeri: Brasserie Caulier
Øltype: Lys Stærk Belgisk Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, kandissukker, humle, gær
ABV: 8%
Bitterhed (IBU): 21

Ingen kommentarer:

Send en kommentar