søndag den 28. april 2013

Innis & Gunn Original


Købt på tilbud for 13 kr. i Netto for 33 cl. flaske.
Fra web:

Dette er vores flagskib, hvis opdagelse førte til dannelsen af ​​virksomheden tilbage i 2003. Siden da har vi vundet en perlerække af priser for Original, senest en tredje i træk "Modern Monde Selection" gold award.
Ligesom verdens store vin og whisky beslutningstagere, stræber vi efter dybde af smag, kompleksitet og blødhed i enhver øl, vi producerer. Innis & Gunn Original kendetegner denne fremgangsmåde.
Dens lange 77-dages modning formidler smag af karamel, vanilje og eg, der perfekt supplerer øllets rygrad i sødlig malt og frugtagtig humle noter.
Eg giver Innis & Gunn Original dens tiltalende farve og også fløjlsblød alkohol karakter, så selvom øllen er 6,6%, er den meget glat og let at drikke.
Farve: Gylden honning
Smag: Malt, vanilje og toffee.
Finish: Cremet, fyldig eg, frugtig og fyldig med et strejf af vanille.
Fra etiket:
Denne honning gyldne øl er modnet i de fineste amerikanske egefade. Derfor er naturlige smagsstoffer som karamel og vanilje frigivet fra dybt i egetræet. Den saftige smag af eg balancerer oerfekt med øllets ryggrad af malt og lys frugtagtig humle. Øllens blødhed og fyldige smagsdybde, gør den til fantastisk ledsager til retter som grillet fisk og skaldyr, saftige bøffer og moden ost.
Svag skum. Aroma af malt, karamel og lidt blomster. Svagt karboneret.

Smag af let sød malt, karamel og lidt blomster og lidt krydderier - den lovede vanilje kan sagtens findes. Svagt humlet, sød.

Skotske Innis & Gunn i deres flotte, men upraktiske, gennemsigtige glas - heldigvis er de ikke så humlede, så lys kan ikke ødelægge så meget.
De to tvillinger fra Innis & Gunn
Om de blot er de 77 dages modning gør det hele -  de 77 dage er på egetræsfade en ganske fyldig og kompleks bryg, der ligge rammer i skabet hos denne belgiske øl-elsker. Var advaret - den er ER temmelig sød, smagshumle kan dog stadig smages - men alt ialt er det min første anmeldelse, hvor en ikke-belgier får 5 glas!

Bryggeri: Innis & Gunn
Øltype: Engelsk Old/Strong Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 6,6 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar