søndag den 7. april 2013

Fuller’s London Porter (Bottle/Keg)


Købt på tilbud i Netto for 13 kr for 33 cl. flaske.

Fra web:
Fullers London Porter, er bredt anerkendt som verdens fineste Porter: Efter at have vundet priser over hele verden, er London Porter regelmæssigt stemt som bedste Porter øl websites såsom www.ratebeer.com, en enorm hyldest til vores brygning team.Oprindelsen af ​​Porter dateres tilbage til London i begyndelsen af ​​det attende århundrede, og øllet har set sin berømmelse i hele verden, fra Irland til USA og Australien. Det var den dominerende øl stil i London i temmelig lang tid, og tager sit navn fra gaden og floden portører af byen, der har foretaget gods rundt i gaderne.Smagsnoter:
Fullers London Porter fanger varianter af den oprindelige bryg perfekt, selvom du ikke vil finde en ufiltreret pint i disse tider! Rig, mørk og kompleks, på 5,4% ABV med en fremragende dybde af smag.
Den er brygget af en blanding af Brown, Crystal og chokolade malt for en cremet konsistens. Baseret på traditionelle Fuggles humle. Rækken af ​​aromastoffer fungerer godt sammen med en lang række fødevarer, der spænder fra kraftige kødretter, østers, og selv chokoladebuddinger.
Svagt skum. Aroma af ristet malt og karamel. Svagt karboneret.

Smag af let bitter, ristet malt, kaffe og chokolade. Svagt humlet, let bitter, ristet.

Fin porter, et godt eksempel på en god standard af slagsen uden at gå til ekstremer. Fint balanceret, 4 glas!

Bryggeri: Fuller's
Øltype: Porter
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 5,4 %


Ingen kommentarer:

Send en kommentar