Fra etiket:
Tæt på Grauballe lå Allingkloster. Vi tror at munkene ved særlige lejligheder bryggede en øl som Munkebryg. Øllen har en varm aroma af kandis og sommerblomster og en smag af mørke malte og tørret frugt. Nydes ved 10-12 grader c.
Svagt skum. Aroma af karamel og mørke frugter. Svagt karboneret, ufiltreret.
Smag af let sød, let ristet malt, går over i karamel og mørke frugter, anelse af lidt blomster fra humle. Mellem humlet, let sød.
Mørk Stærk Belgisk Ale kan være vanskelig at balancere mellem sødme, bitterhed og aromahumle, heldigvis lykkes det her. Varm og fyldig, uden den bliver for sprittet, blødes op ved den anbefalede temperatur. 5 glas!
Bryggeri: Grauballe Bryghus
Øltype: Mørk Stærk Belgisk Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, kandis, humle, gær
ABV: 10 %
Ingen kommentarer:
Send en kommentar