tirsdag den 23. juli 2013

Diekirch Premium


Købt hos motorvejskiosk i Luxembourg, 50 cl. dåse.

Det lille bryggeri i den lille by i det lille land blev opkøbt i 2005 af InBev - i 2010 meddelte InBev, de ønskede at lukke Diekirch bryggeriet og flytte produktionen til Belgien, men massive Facebook protester (1.500!) og pres fra borgmester og fagforeninger skabte en løsning. Det gamle bryggeri blev solgt men et nyt bryggeri med kapacitet på 150.000 hl skal stå klar i 2015.

Egen beskrivelse:
Diekirch Premium
Diekirch mærke ønsker at være tæt på forbrugerne og deres behov. Det udvikler sig med tiden og ønsker at bringe det bedste svar på forbrugernes nye forventninger ...
Diekirch Premium er en lys øl med malt og humle, top kvalitet naturligt brygget med kildevand fra de grønne bakker i Diekirch. Denne opskrift fra 1871 giver den sin unikke karakter og glat smag med naturlige smagsstoffer med en perfekt hvid skum krave.Diekirch (4,8% ABV) er perfekt til at dele med venner og nyde livet hvert øjeblik øl!
Svag skum. Aroma af sød malt, korn og frugt. Svagt karboneret, filtreret.

Smag af let bitter, let tør malt, fader hurtigt ud med lidt frugt. Svagt humlet, let bitter, let tør.

Interessant med en tør smag, desværre fader smagen lynhurtigt ud. At småsippe hver 3. sekund for at få ølsmag er knap så fordrende. Det bliver kun 2 glas!

Bryggeri: Brasserie de Luxembourg Mousel-Diekirch (InBev)
Øltype: International Lager
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 4,8 %
FG: 1006 (målt af mig)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar