lørdag den 27. juli 2013

Ballast Point Pale Ale


Købt på tilbud for 19,75 kr. i Super Brugsen for 35,5 cl. flaske. Også kendt som "Ballast Point Yellowtail Pale Ale"

Bryggeriets beskrivelse:
Der er ikke så mærkeligt, hvorfor vores Pale Ale er så populær, det er ihærdigt brygget i stil med Kolsch øl i Köln, Tyskland. Vi har valgt tysk humle for aroma og afrundet opskriften med en blanding af amerikanske og tyske malte.
Selv om den ligner en pilsner, er vores Pale Ale gæret ved ale temperatur, som giver en afdæmpet frugtsmag-en perfekt kompliment til skarphed hvede og maltheden fra München malten. Hvis du kan lide en lysere bryg men også gerne kompleks håndværks øl, så er vores Pale Ale lige noget for dig.Tilgængelighed: Året rundtBitterhed : 23 IBUAlc. ved Vol.: 5,2%Servering Temperatur: 40-45 grader F (4-7 grader celcius)
Ballast Point bryggeriet åbnede i 1996 i San Diego, og da den ene stifter var lystfisker, valgte de at afbillede fisk på deres etiketter. Denne bryg viser en Yellowtail amberjack, som i øjeblikket er overfisket i hele Stillehavet pga. den kan bruges som sushi, dog endnu ikke på udrydningstruet-listen.

Svagt skum. Aroma af frugt og lidt blomster (generel svagt humlearoma). Svagt karboneret, filtreret.

Smag af neutral bitter malt, går over i frugtagtig smag med lidt blomster. Svagt humlet, neutral bitter.

Dejlig mild, frugtagtig smag - godkendt som fuldbyrdig Kölsch. Svagt humlet som det skal, rummer mere vinøsitet og fylde end en pilsner. 4 glas!

Bryggeri: Ballast Point Brewing Company
Øltype: Kölsch
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 4,6 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar