søndag den 22. juli 2018

du Clocher Philomène Florale

Købt for 5€ til ølfestival for 75 cl. flaske med korkprop.

Mikrobryggeri startet af to lidenskabelige Malonnois'er (landsbydel få km sydvest for Namur), der i mange år er involveret i flere foreninger og landsbyinitiativer: Jean Cheffert og Alex Vandurme. I 2015 startede de med at ombygge Piroy-kapellet på højden af ​​Malonne til et bryggeri! Bryggeriet fremstår også som et kulturelt samlingspunkt for ølrundvisninger, kunstnere og lokal kulturel formidling.

Bryggeriets beskrivelse:
Lys ale karakter, dufte af blomster og citrus.Philomene Florale er primært en tørstslukker, dens blomstede aroma er engagerende og perfekt afstemt med en kontrolleret bitterhed, afslutning med en meget lille spids af astringens som tørrer halsen og indbyder til en ny slurk. På trods af sin rige smag holder den kun 5,5% alc./vol.Med lys gylden farve, ligesom morgendug, har Floral Philomena en svag uklar udseende, på grund af hvede, der minder om hvedeøl.Ud over et par krydderier, der er nænsomt doseret, er 4 forskellige malte og 3 humlearter en del af denne tørstslukkende øl, som fortjener at blive skænket ved (4-6 ° C)!
Mellem skum. Aroma af blomster, citrus og honning fra gær. Mellem karboneret, ufilteret.

Smag af let bitter malt, går over i blomster, citrus og honning fra gær. Mellem humlet, let bitter, let tør.

Med et groft ord, der kan misforstås, en let lys ale - dog helt igennem positivt ment. Den er brygget som let ale med tørstslukning som primær funktion, og som sådan fungerer den. Tydelige humlenoter af blomst- og citrus med underlæggende honning fra gæren, heldigvis fint balanceret bitterhed med let tørhed, der giver ekstra friskhed. En anelse krydderi, der ligner koriander. Malten lidt svagere end forventet, hvilket giver en lidt tynd smag. Frisk hælde-ned-i-halsen bryg på det første glas, så mærkes den tynde konsistens! 4 glas under 25 graders varme, 4 store glas over!

Bryggeri: Brasserie du Clocher
Øltype: Belgisk Pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, sukker, krydderier, gær
ABV: 5,5 %


Ingen kommentarer:

Send en kommentar