søndag den 30. juli 2017

Bellerose Bière Blonde Extra

Købt for 1,90€ hos Super U, fransk supermarked i Wormhout, 33 cl. flaske.

Startet i 1997 i x i Scarpe-Escaut skoven, ved en belgisk grænse, under indspilningen af filmen Germinal i Nordfrankrig. Kendetegnet er
inspirerede opskrifter, flere gange gæring og tørhumling, som fører til strålende håndværks øl. Flagskibene er Bellerose, Bellerose de Noël og Vieux-Lille.

Bryggeriets beskrivelse:
Bellerose-serien er inspireret fra 1950'erne, da øl var stadig generøst humlet og vidunderlig forfriskende. Vores Øl karakteriseret ved særlig intens humling: Der bruges en unik cocktail med 3 humler. Der tilsættes en generøs mængde af ​​rå humle slutningen af brygningsprocessen. Bellerose er en sensuel og delikat øl som har en fin duft af litchis og citrusfrugter som smukt supplerer den kombinerede smag af IPA-stilen og den traditionelle "bières de Garde "fra det nordlige Frankrig. Endelig giver en ABV på 6,5% Bellerose sin fine struktur.
Intens humlet
Lækker aromaer med citrus noter
Mix af traditionel bière de garde & innovativ IPA
Sød og bitter
Abv: 6,5%
OG: 16,0 °
Ibu: 33
Ebc: 12,5
Mellem skum. Aroma af citrus, fyr og honning. Mellem karboneret, filtreret.

Smag af let bitter malt, går over i citrus, fyr og honning. Mellem humlet, let bitter.

Omsider en velhumlet og ren fransk bryg som endda ikke er fra Thiriez. IPA-humlet er lige overdrevet nok, men ganske fin og smagbar amerikansk aromahumle med matchende bitterhed. Flere citrus noter end fyr, men de to smagsnoter går som bekendt ganske fint i spænd, gærnoterne sidst i smagsforløbet ender i lidt sødere honning, generelt ganske fin balance. Bryggen er endda ganske tilgængelig både i DK og Frankrig, så er du havnet på en fransk café og du skal vælge mellem Pelforth, Kronenbourg eller denne, er svaret åbenlyst. 4 glas!

Bryggeri: Brasserie des Sources
Øltype: Belgisk Pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 6,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar