mandag den 15. august 2016

Wold Top Hello Velo

Personlig gave købt i Newcastle området, 50 cl. flaske.

Mikrobryggeri i Yorkshire, øst for York. Grundlagt i 2003 af jordbrugere Tom og Gill Mellor. Baseret højt på Yorkshire Wolds hvor bakkerne ruller ned til Nordsøen. Familievirksomhed, der drives af den tredje og fjerde generation Mellors der brygger øl af hjemmedyrket byg og vand, der blidt filtreres af kridt i Yorkshire Wolds hentet fra gårdens egen boring.

Bryggeriets beskrivelse:
En sprudlende sprød ale med en Jordet krydret og sukkersøde marmelade overtoner
ABV: 4,2% 

Flaskestørrelse: 500ml 
Til rådighed i cask og Flaske

En sprudlende sprød ale med en jordet krydret og sukkersød marmelade overtoner. Den perfekte afslutning efter en tur gennem Yorkshires Wolds, moser og dale.

Denne helt britiske øl er brygget overvejende med vores eget hjem dyrket byg, vores egen rene kridt filtreret vand og UK dyrket Goldings og First Gold humle.

Den "gule trøje" af cykling øl!
Generel tilgængelighed: Du kan finde flasker og fade i pubber, restauranter, butikker og Deli shops i hele East & North Yorkshire. Nogle af vores flasker er også tilgængelige i nogle af de større forhandlere både regionalt og nationalt
Meget svagt skum. Aroma af jord, blomster og citrus. Svagt karboneret, filtreret.

Smag af let sød malt, går over i Aroma af jord, blomster, citrus og frugt. Svagt humlet, let sød.

På bryggeriets hjemmeside ses massevis af billeder om fritidslivet i de blide Yorkshire Wolds bakker, den svagt alkoholdige bryg er måske fin til at slukke tørsten bagefter, i bredt perspektiv er den blandt de sødere engelske pale ales, der normalt har en balanceret bitterhed. Aromahumlen anes, og vel er der flere smagsnuancer, men samlet set er det en svag smagsoplevelse - endda tilsat majs. Letdrikkelig, svag og kønsløs. 3 glas!

Bryggeri: Wold Top Brewery
Øltype: Engelsk pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, majs, humle (Goldings og First Gold), gær
ABV: 4,2 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar