fredag den 26. august 2016

De Landtsheer Novice Tripel Black

Købt for €2,11 hos Drankcenter Schotte, Waregem for 33 cl. flaske.

Bryggeriets beskrivelse:
Novice Black Triple er en mørkebrun øl med en blank, sort glans og en tør, sød smag og behagelig bitter citrus eftersmag. Det hører til de kreative øl, der adskiller sig organoleptisk fra de traditionelle stilarter øl. Novice Sort Triple *** har 8,5% alkohol. Aromaen er maltet og minder om skorpen af frisk skåret groft brød med en antydning af karamel.
Tungen opfanger de grundlæggende varianter af surhed og bitterhed, resultatet af den aktive gæring, anden gæring og fornyet gæring i flasken og bitterhed med top kvalitet aromatisk humle. Den perfekte balance mellem surt og bittert. Noter af kaffe, karamel og mørk chokolade styrker aroma.
     Optimal serveringstemperatur: 10 ° C
     Opbevaring: 5 år
Meget kraftigt, hullet skum, aroma af mørke frugter, krydderier og karamel. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af bitter let ristet malt, går over i karamel, krydderier og mørke frugter. Kraftig humlet, bitter, tør.

Kraftig aroma af mørke frugter men også markante krydderier som havde det været i amerikansk IPA - og mange egenskaber fra en mørk amerikansk IIPA går igen: Den kraftige, amerikanske humleprofil og den fyldige maltsmag der fint komplimenterer humlen. Som bonus fin mørk frugt fra gæren afsluttet med en tørhed, som det hør og bør i en trippel. Kort sagt en mørk, kraftig belgisk trippel kraftigt amerikansk humlet. Vel er den ekstrem, heldigvis komplimenterer ekstremiteter hinanden fint. 5 glas! 

Bryggeri: Brouwerij Malheur (formerly De Landtsheer)
Øltype: Trippel
Ingredienser: Vand, bygmalt, majs, sukker, krydderier, humle, gær
ABV: 8,5 %


Ingen kommentarer:

Send en kommentar