fredag den 17. marts 2017

Ebeltoft Lust For Life

Købt hos Menu, Rønde, 50 cl. flaske.

Ebeltoft Gårdbryggeri fik landsdækkende reklame da de medvirkede i Bonderøven sidste år. Et lille gård-, håndbryggeri, spise- og koncertsted. Brygkapacitet på 350 l.

Beskrivelse fra flaskbutik.dk:
Det lokale Ebeltoft Gårdbryggeri har gennem en årrække leveret fortræffelige IPA’er, men med ansættelsen af amerikanske Ben Howe er bryggeriet blevet hævet til nye niveauer, og ‘Lust For Life’ er ligesom (deres kultfavorit) ‘Wildflower’ en hazy New England-juicebombe af kaliber.
‘Lust For Life’ er humlet med seriøse mængder af Mosaic og Simcoe, og yderligere spædet op med en smule Chinook. I maltsammensætningen findes både havre, hvede og rug foruden byg.
Mellem skum. Aroma af fyrrenåle, græs og citrus. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af let bitter malt, går over i fyrrenåle, græs og citrus. Kraftigt humlet, let sød, let tør.

Som altid fra Ebeltoft sparsomt med oplysninger, den kaldes IPA hvor aromaen og aromahumlen fint matcher den genre, desværre følger bitterheden ikke med, derfor kategoriseret som am. pale ale. Disse humleegenskaber uden bitterhed tyder på tørhumling, hvilket fungerer fint i dette tilfælde - humlen forekommer endda mere frisk og ren. Stor humlenydelse, desværre i ubalance med den manglende bitterhed og svage karbonering, omend stadig frisk og velsmagende. 4 glas!

Bryggeri: Ebeltoft Gårdbryggeri
Øltype: Am. Pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær
ABV: 5,5 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar