søndag den 5. august 2018

Kustbrouwerij Dronkenput Bruin

Købt for 1,55 € hos Drankenhandel Tommelin, Ieper, 33 cl. flaske.

De kustbrouwerij (Kystbryggeriet) startede som hjemmebryggeri i Leffinge (Middelkerke), efter 15 års ekperimenteren klar til kommerciel lancering - det blev i juni 2014 med "Dunekeun Goudblon" (
Dunekeuner en flamsk klit kanin). Nu fire forskellige bryg, brygget hos Deca. Kilde

Bryggeriets beskrivelse:
Overgæret øl
8% vol. Alc.

Farve: 56 EBC
Bitterhed: 36 IBU
Ideel hældetemperatur: 8 til 12 ° C

Traditionelt brygget af Kustbrouwerij i installationerne af "vintage" bryggeri Deca Services i Woesten (Vleteren)

Dronkenput er en flot, solid mørk øl med en god balance mellem sødt, bittert og surt. En dråbe af lakrids og chokoladeflåd i baggrunden.
Dronkenput er et særligt syn i Middelkerke. Et stort betonvandreservoir er blevet helt skævt på grund af stigende grundvand. Når du kommer ind i 'pit'en, får du en separat følelse af berusethed. Mere end et besøg værd! Du finder Dronkenput i enden af ​​Kapelstraat i Middelkerke
Mad parring: Mørk nydelsesøl, der er fremragende til fordøjelseskanalen akkompagnement med oste fade (især faste oste og kloster ost).
Dronkenput passer perfekt til grillede retter og rødt kød og er fremragende til brug i alle slags gryder som svinekam og flamsk gryderet.
Svagt skum. Aroma af mørke frugter og chokolade. Svagt karboneret, ufiltreret.

Smag af let bitter, ristet malt, går over i chokolade, krydderier og mørke frugter. Svagt humlet, let bitter.

Ganske ristet og fuldmaltet Mørk Stærk Belgisk Ale, knap så tydelige humlenoter, men med uidentificerbare krydderier. Udtalt gærsag sidst i smagsforløbet med ganske mørke frugtnoter - vi er helt over i ribs og rosiner. Rart med en kraftigt smagende bryg i genren med stout karakter, især chokolade, dog med førnævnte frugtsmag til sidst. Dominerede ristede maltnoter, dog i fint samspil med de andre smagsnoter. 4 store glas!



Bryggeri: Kustbrouwerij
Øltype: Mørk Stærk Belgisk Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, krydderier, gær
ABV: 8 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar