mandag den 5. februar 2018

Camden Town Pale Ale

Købt for £2,34 hos Marks & Spencer, London for 33 cl dåse.

Grundlagt af Jasper Cuppaidge (født 1975), Laurie McLaughlins barnebarn, der ledede McLaughlin's Brewery i Rockhampton, Australien 1910-1960, sammen med 60 pubber.

I midten af 1990'erne missede Cuppaidge sit fly hjem til Australien og forblev derfor i England og samler briller i en London pub. Ti år senere købte han en misligholdt Hampstead pub og genåbnede den i 2006 som The Horseshoe, der serverer mad, vin og øl.
I december 2015 blev Camden Town Brewery delvist købt af verdens største bryggeri, Anheuser-Busch InBev, for omkring £ 85 millioner. Cuppaidge har stadig ejerdel og driver flere pubs med håndbryggede bryg. Kilde
 
Bryggeriets beskrivelse:


Stil: Pale Ale
Alc%: 4.0
IBU: 38
Malt: Pilsner, Wheat, Light Crystal, Munich
Humle: Perle, Simcoe, Citra

Vi elsker vores amerikanske fætre
Men nogle gange kan de være lidt for meget. Så vi har lavet denne øl der passer bedre til britisk smag. Fremstillet af amerikansk humle, den har stadig hele smag af en pale ale. Lige mindre højtråbende.
Fra dåse:
Malt: Pilsner, hvede, light crystal, munich
Gær: California Ale
Humle: Kogning: Perle, Citra, Simcoe. Tørhumling: Simcos, Citra
Kraftigt skum. Aroma af blomster, citrus og græs/fyrrenåle. Mellem karboneret, filtreret.

Smag af let bitter malt, går over i citrus og græs/fyrrenåle. Mellem humlet, let bitter og let tør.

Umiddelbart ganske tilforladelig og letdrikkelig am. pale ale med en god am. humlekombination, heldigvis har den lige fået et ekstra lag tørhumle og tørhed, der giver det ekstra pift. Den svage bitterhed skræmmer ingen, den lette tørhed matcher fint med humlestyrken. Fin humlekombination, citrus dominerer, med græs/fyrrenåle (mest græs) giver fint modspil. Dejlig hælde-ned pale ale! 4 store glas!

Bryggeri: Camden Town Brewery (AB InBev)
Øltype: Amerikansk Pale Ale
Ingredienser: Vand, bygmalt, humle, gær,
ABV: 4 %

Ingen kommentarer:

Send en kommentar